Za buduće saigrače

Ukoliko želiš da postaneš član našeg tima, jedino što ti je potrebno je dobra volja i želja da izmamiš osmeh kod naših najmlađih sportista.

Kao naš saigrač, svaka tvoja sugestija je dobrodošla u nadi da ćemo našim najvećim šampionima stvoriti najbolje uslove za igru, takmičenje i trening. Svaki rad u sklopu našeg tima je potpuno dobrovoljan, sa jednim zajedničkim ciljem, a to je da dokažemo da su mali sportisti veliki heroji!

Kontakt za buduće saigrače: office@dokazise.rs

Za buduće partnere

Donor/ekonom je sastavni deo svakog sportskog udruženja, tako i našeg Dokaži se. Donor/ekonom može postati svako fizičko ili pravno lice koje želi da nam se pridruži kako bismo uspeli u realizaciji svih naših turnira. Potrebni su nam partneri koji će novčanim donacijama, donirajući rekvizite za manifestaciju ili na bilo koji njima svojstven način upotpuniti naše turnire.

Sportsko udruženje “Dokaži se” će sa svim svojim partnerima zaključiti ugovore, kojima se definiše namena korišćenja donacije. Podnošenjem narativnih i finansijskih izveštaja, donor/ekonom će moći da izvrši kontrolu svoje donacije. Donor/ekonom će biti siguran da je sve dato stiglo na željeno mesto i u prave ruke.

U saradnji sa udruženjem “Dokaži se” ostvaruje zajednički doprinos opštem dobru, jer šta je vrednije od dečije radosti i osmeha?

Pored toga, Udruženje će se truditi da u svim medijskim nastupima DOKAŽE važnost i značaj podrške svojih donora/ekonoma! U znak zahvalnosti na web sajtu će biti postavljen baner donora/ekonoma.