Vaše dete ima između 5 i 10 godina

Prijavite ga za najuzbudljivije druženje

Upoznajte se sa poligonom

Dokaži se poligon pruža mladim superherojima uzrasta od 5 do 10 godina kako mogućnost zabave tako i razvoj motoričkih sposobnosti. Poligon čine elementi provlačenja, preskakanja, puzanja, trčanja, preciznosti i ravnoteže koji zadovoljavaju sve osnovne oblike kretanja. Sam poligon će posedovati i segmente znanja.

  • Na samom početku manifestacije predviđeno je grupno zagrevanje svih učesnika koje će voditi naši volonteri iz sveta sporta.
  • Nakon toga postavljaju se segmenti poligona i uvežbavaju se svaki pojedinačno. Zatim pravimo kratku pauzu gde deca dobijaju priliku da popiju vodu, istegnu se i pripreme za pravo nadmetanje.
  • Nakon spajanja svih elemenata poligona u jednu celinu, takmičari su spremni da se dokažu i odrade kompletan poligon u što kraćem roku.

Segmenti poligona

Druženje i zabava
Brzina
Eksplozivnost
Preciznost
Znanje
Moć zapažanja

4 termina

3 uzrastne kategorije

Učešće 400 dinara

Nagrade i pokloni

Način odevanja i uputstvo za roditelje

Obavezna oprema

Svako dete koje bude učestvovalo na turniru neophodno je da uđe na teren u sportskoj opremi:

  1. Majica / Duks
  2. Šorts / Trenerka
  3. Patike

Napomena: Zabranjeno nošenje satova, lančića, ogrlica i sličnih predmeta sa kojim mogu povrediti sebe ili druge.

1. Pre dolaska na naše druženje potrebno je da prijavite Vaše dete putem online prijave koja se nalazi na sajtu, ukoliko to niste učinili takođe je moguće da Vaše dete prijavite na licu mesta na dan takmičenja 1.7.2018, neposredno pre početka.
2. Takmičenje će počinjati na svakih sat vremena, a prva grupa je planirana da počne sa takmičenjem u 15h, sledeća je planirana za 16h I tako sve do 18h kada je planiran početak poslednje grupe. Roditelji I treniri tako mogu da odaberu u koje će vreme dovesti svoje dete.
3. Pre ulaska u ograđeni prostor roditelji će biti u obavezi da potpišu saglasnost I da popune kratku prijavu deteta, kako bismo Vam dali redni broj pod kojim će se mališani takmičiti I izvršili uplatu prijave (400 din po detetu).
4. Nakon što prijavite dete, treneri ekipe Dokaži se preuzimaju mališane I upoznaju ih sa elementima poligona, zagrevaju i pripremaju za takmičenje, roditelji I treneri mogu ostati da posmatraju celokupno takmičenje ili da nakon 45-60 min dođu po svoje dete.

Informacije o mestu dešavanja

01.07.2018. godine
15h, 16h, 17h i 18h
office@dokazise.rs
062/81-74-011
Put za Progar, Bojčinska šuma